Over De Den

De Den Massage

De Den Massage is een massage praktijk op de Voorstraat nr. 54 (achter Stotijn woning & projectstoffering, tegenover de slager). De Den Massage is een fijne plek met één massageruimte. Het is een plek om helemaal tot rust te komen en de drukte van de dag even achter je te laten. Een heerlijke geur, een zacht muziekje en een warme sfeer laat je al ontspannen bij binnenkomst.

Mijn naam is Dennis van der Velden.
Na de opleiding Klassieke massage ben ik de NGS Wellnessmassage jaaropleiding gaan volgen.
Om mijzelf verder te verdiepen in de kennis van massage, en omdat ik het gewoon onwijs leuk en interessant vind, blijf ik mij ontwikkelen en volg ik regelmatig nog extra cursussen/opleidingen.

“Als we niets doen, zal in 2030 naar verwachting een kwart van de beroepsbevolking minder kunnen werken door stress en overbelasting”, vertelt Anja Bruinsma, directeur van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS).

De Den Massagepraktijk is een plek waar even helemaal niets hoeft en je je kunt overgeven aan de ontspanning van een massage. Even helemaal niets….gewoon even relaxen…

Je bent welkom!